2 toernooien Kenia

Twee toernooien in Kenia op de Karen Country Club bij Nairobi: een mooie smalle en relatief korte baan, gelegen op 1700 meter hoogte. Een aanvallende gameplan lag voor de hand maar een mindere bal brengt je al snel in de problemen en maakt het lastig. Mijn spel was best goed, alleen net niet scherp genoeg. Ik had het moeilijk met mijn afstand controle op die hoogte en omdat de greens heel klein waren was dat eigenlijk wel belangrijk. Het eerste toernooi eindigde met een slechte laatste ronde waardoor ik flink zakte in de ranking. Ik was die dag niet helemaal fit, waarschijnlijk iets verkeerds gegeten. Ik bleef vechten maar helaas zat er niet meer in. Tijdens het tweede toernooi was het ook allemaal net niet scherp genoeg. Net te veel foutjes op een baan waar je -20 moet maken om te winnen. Het was wel een hele goede ervaring om op dit soort gras te spelen en op deze hoogte. Dat maken we in Europa niet vaak mee en daarom zie je dat Zuid-Afrikanen, die dat wel gewend zijn, altijd wel goed spelen. Nu even naar huis, analyseren en trainen en dan door naar Oostenrijk!