29e Gran Canaria Lopesan Open

Afgelopen week heb ik het Gran Canaria Lopesan Open gespeeld. Omdat ik de cut in Oostenrijk gemist had, was ik zondag al op Gran Canaria. Dus veel tijd om op de range te werken aan mijn ijzers, waar ik in Oostenrijk wat problemen mee had. Gelukkig voelde het direct al beter aan.
Meloneras Golf is een vrij gemakkelijke baan dus ik wist dat de scores erg laag zouden zijn. Mijn spel was goed en ik heb veel birdies (21) en een eagle gemaakt. Helaas ook net te veel bogeys voor een top notering. Positief is dat de bogeys vooral door kleine foutjes kwamen en niet door bijvoorbeeld slechte swings. Maar dat maakt het wel frustrerend af en toe.
Komende twee weken zit ik op Tenerife. Belangrijk om nu weer even rust te pakken en efficiënt met m’n tijd en energie om te gaan om donderdag weer te vlammen!