Goed begin nieuwe seizoen

Ik ben blij met de 14e plaats in Qatar, een mooi begin van het seizoen. In Dubai, waar ik de weken ervoor getraind heb, was mijn spel ook goed maar je weet nooit hoe het dan tijdens een toernooi gaat. Vanaf het begin zat ik er goed in. Vooral vrijdag en zaterdag waren heel pittig met de wind die beide dagen uit precies tegenover gestelde richtingen kwam. Dit maakte het ook wel leuk: sla ik op vrijdag met een ijzer 3 270 meter, op dezelfde hole haal ik een dag later met mijn driver maar 240 meter. Ik ben tevreden over mijn spel. Er zijn zeker nog verbeter punten dus dat is alleen maar goed. Voor het eerst stond ik met mijn nieuwe caddie Owen op de baan. Uiteraard is het even wennen, zowel voor mij als voor hem. De samenwerking is erg goed gegaan: hij is erg positief en helpt mij gefocust te blijven en dat is het aller belangrijkste.
Op naar Nairobi nu. Een heel andere baan dan in Qatar en we zitten op 1700 meter hoogte. Dus het is belangrijk om weer de nodige aanpassingen te maken en donderdag scherp op de tee te staan.