In the bag

Mijn tas voor 2018 is ‘klaar’. Met de meeste clubs speel ik al een tijdje maar er zitten ook een paar nieuwe in. Ik laat mijn clubs regelmatig checken en fitten bij Rob en Louise van Golf Etc. in Valkenswaard. Als je naar het hoogste niveau wilt dan moet gewoon alles kloppen. Bij Golf Etc. kan ik alle merken proberen en samen kijken we dan wat het beste bij mij past. Het is belangrijk dat je vertrouwen in een club krijgt maar ook dat je met de technologie mee groeit.

 

Wat zit er in mijn tas?

 • Driver: Callaway Epic sub zero, 9 graden loft met TPT shaft,  Golfpride met reminder grip.
  Dit is de nieuwste club in mijn tas. Mijn drive is altijd mijn sterke kant geweest en dankzij deze driver sla ik weer 15-20 meter verder. Ook zorgt de jailbreak (2 pinnen in de kop) ervoor dat mijn missers veel rechter blijven. De shaft is van een vrij nieuw bedrijf in Zwitserland. Hier maken ze shafts op een nieuwe manier om de shaft veel constanter te maken.
 • Houten 3: Callaway Epic sub zero, 13 graden loft met TPT shaft.
 • IJzer 2 tot PW: Titleist CB, Dynamic Gold x100 shaft, Golfpride met reminder grip. Ik speel de laatste 3 jaar met het model CB. Deze geeft mij heel veel controle. Ik heb sinds kort nieuwe grips er op gezet met een ‘reminder’, dit zorgt er voor dat m’n grip altijd constant is.
 • Wedges: sinds ik drie wedges in mijn tas heb merk ik dat ik beter speel en meer mogelijkheden heb rond de green.
  • 50 graden SM 6 RAW Vokey wedge, F grind X200 Dynamic gold, bounce 10
  • 54 graden SM 6 RAW Vokey wedge, M grind, X200 Dynamic gold, bounce 10
  • 58 graden SM 6 RAW Vokey wedge, M grind, X200 Dynamic gold, bounce 10
 • Putter: Odyssey versa 1, 35inch, lie 71 graden en 2.25 graden loft met een Superstroke grip.