Eric der Kinderen

profileimage

Eric en ik werken samen sinds 2010 toen hij nog bondscoach was van het Nederlandse team. Sinds 2012 is Eric headpro bij de Eindhovensche Golf. Eric is een van de drie NOC-NSF mastercoaches in Nederland en heeft een uitgebreide kennis van alle facetten en technieken van het spel. Zijn kracht is niet alleen zijn technische kennis; hij helpt mij in alle aspecten in de voorbereiding naar een toernooi toe. Ook zitten we regelmatig om de tafel om mijn spel te analyseren en te bespreken waar ik me kan verbeteren.

Eric heeft veel ervaring in het coachen van professionals, zoals Solheim Cup winnares Christel Boeljon, en van die ervaring maak ik dankbaar gebruik. Eric is één van de grondleggers van GolfTON. GolfTON richt zich op talentvolle jonge spelers tussen de 8 en 24 jaar die zich willen ontwikkelen tot topgolfer.

” Ik ben ervan overtuigd dat Lars zijn doelen gaat halen omdat hij talent met hard werken combineert. Lars is altijd een en al passie geweest voor de golfsport.” - Eric over Lars van Meijel