Inder van Weerelt

profileimage

Sinds 2020 werk ik samen met Inder van Weerelt. Een ervaren en gedreven coach die een enorme passie voor golf heeft. Zelf is Inder tot 2010 actief geweest als wedstrijdspeler op de European Challenge Tour & de European Tour. Na zijn speelcarriere heeft hij zijn PGA-Opleiding A gehaald en heeft hij zich ontwikkeld tot één van de beste Nederlandse golfleraren in Nederland. Dagelijks actief als professional op Golfsociëteit de Lage Vuursche in de Den Dolder.

Lars over Inder
Inder helpt mij met verschillende aspecten in mijn golfspel. Hij houdt goed in de gaten waar mijn niveau moet zijn om te concurreren op de European Challenge Tour & DP World Tour. Gerichte oefeningen, een helder plan en meer feedback tijdens trainingen en wedstrijden. Bij twijfel over strategieën op de golfbaan is Inder de persoon die ik bel voor advies. Ook op technisch gebied deelt hij zijn mening en heeft Inder nauw contact met mijn technische coach Jerome Theunis.

Regelmatig bezoekt Inder mij tijdens trainingen en wedstrijden in het buitenland. Met als doel om vanuit een ander perspectief feedback te krijgen over de status van mijn golfspel. Een luisterend oor maar ook een persoon die niet bang is om zijn mening te delen. Alles gericht om groei te bewerkstelligen en stappen te maken als wedstrijdgolfer.