28e in Portugal en mc in Spanje

Van 10 tot 13 mei speelde ik in Portugal op Golf Club Morgado. Morgado is een lastige baan om te spelen met lange par 5’en en lange par 3’en. De heel harde wind maakte het lastig om echt laag te gaan. Ik eindigde daar als beste Nederlander op de 28ste plek na een goede laatste dag met -4. Mijn lange spel was erg goed die week, veel greens geraakt en kansen gecreëerd alleen wilden de puttjes niet vallen. De laatste dag gebeurde dat wel en dan zie je meteen dat het spelletje een stuk makkelijker wordt. Zondag 13 mei ben ik direct door gereden naar Estapona in Spanje voor de Costa Del Sol Match Play 9. Golf Club Valle Romano is een mooie baan met prachtige uitzichten. Ook hier speelde ik van tee tot green erg constant maar was mijn spel op de green niet goed genoeg, waardoor ik simpelweg te veel 3 putts maakte on door te gaan naar het weekend. Afgelopen weekend was ik thuis en heb ik veel geoefend met mijn oude putter. Ik heb toch het idee dat ik daar een beter gevoel voor snelheid mee heb. Dus in de tas en op naar Tsjechië!