Praag: 16e plek EN een jaar gratis bier

Eindelijk een podiumplek dit jaar: mijn drive van 296 meter leverde de longest drive op en daarmee een jaar lang gratis bier. Maar gelukkig was niet alleen mijn drive ver; mijn hele spel in Praag was goed en constant en resulteerde in een gedeeld 16e plek, mijn beste finish tot nu toe. De eerste ronde begon ik met een bogey en dubbel maar daarna ben ik heel goed teruggekomen met een -6 op de back nine. Ook mijn tweede dag was goed met een score van -3. In het weekend speelde ik 36 holes zonder bogeys waar ik heel blij mee was, want dat is toch een teken dat je spel goed is.

Helaas ging het afgelopen dagen minder en miste ik de cut in Sardiniƫ. Ik begon het toernooi slecht maar rond hole 9 werd het gevoel in mijn swing beter en heb ik 23 holes echt goed gespeeld. De tweede ronde stond ik -4 na 14 maar ging het mis met de laatste 4 holes. Afslagen niet scherp genoeg en de greens, die vrij hard waren, aan de verkeerde kant gemist. Vier bogeys met een PAR als resultaat. Dus naar huis. Trainen en nu weer op weg naar Frankrijk voor het volgende toernooi. Van woensdag tot vrijdag komt Eric om me te begeleiden en we gaan er een mooie week van maken. Mijn vorm is goed, ik ben fit en heb het gevoel dat ik er heel dicht tegenaan zit.

Na Frankrijk speel ik toernooien in Oostenrijk en Zweden, dus ik komende drie weken veel reizen. En goed golfen!