Promotie European Tour

We did it: promotie naar de European Tour! Wat tijdens de finale van de Challenge Tour net niet lukte, lukte op de Qualifying School wel. Het was ontzettend zwaar, zes dagen lang een emotionele rollercoaster. En dat het dan zo spannend wordt aan het einde en uiteindelijk toch goed afloopt, fantastisch!

Na 5 goede dagen startte ik vanochtend met een uitstekende uitgangspositie van -11. De eerste 9 waren ‘netjes’ met 1 birdie en de rest par. De tweede 9 begon met een paar birdies en na 14 holes stond ik er met – 4 heel goed voor. Alleen toen kwamen de bogeys, drie op een rij. Is toch de spanning die dan mee begint te spelen. Op de tee van 18 dacht ik ‘Lars dit gaat niet gebeuren, ik ga het niet weggeven nu’. En na een goede drive kwam uiteindelijk weer een birdie en was mijn kaart binnen. Wat waren die laatste holes zwaar!

Wat een seizoen: gestart op de Alps Tour, halverwege ingestapt op de Challenge Tour en nu een European Tour kaart. Klaar voor seizoen 2020!